Blog

Regelmatig hebben we leuke nieuwtjes, inspiratie en updates voor je. Je leest ze hier op onze blog!

DNP BLOGT

10 oktober 2022

“Doe jij het er even bij?”

door Loes van Leeuwen

Hoe belangrijk is gemak voor jou? Het kerstgeschenk…. Je krijgt het er vaak als extra taak bij en iedereen heeft er een mening over. Bovendien is het logistiek gezien vaak ook een uitdaging. Dozen nemen veel ruimte in en je wilt dat de verrassing blijft. Het is kortom best een ding.

25 augustus 2022

Jouw Kerstchecklist 2022

door Chantal Beerens

Elk jaar weer is het een klus die buiten je normale takenpakket valt en vaak tussendoor moet gebeuren…. Het regelen van het kerstgeschenk voor je collega’s. En wij horen van onze klanten dat dit soms best uitdagend is. Ontvangers zijn vaak kritisch en het is moeilijk om het voor iedereen goed te doen.

Los van het geschenk zelf, waarvan je wilt dat iedereen er blij mee is, wil je ook even je moment pakken om waardering uit te spreken. Dat is tenslotte waar het om draait. En alles moet tot in de puntjes kloppen.

27 mei 2022

20 jaar DNP!

door Chantal Beerens

Op 18 mei vierden we ons 20-jarig jubileum. En hoe! Met het hele team vlogen we naar Spanje en dansten we aan het strand, fietsen we door valleien op de e-bike, kregen we een padel-clinic en genoten van heerlijke maaltijden en gezelligheid. We hebben tranen met tuiten gelachen.

Natuurlijk kwamen de verhalen over de afgelopen 20 jaar op tafel. Hoe Marjon Broekmeulen en Janet Moltmaker  begonnen in 2002 met De Schoonheidsbon, hoe ze groeiden naar 80 man met de telesales afdeling, en weer slonken en zichzelf heel vaak opnieuw hebben uitgevonden. Duidelijk werd dat 1 ding in die 20 jaar niet veranderd is: dat je niets bent zonder elkaar. En dat je werk kleur krijgt door fijne collega's en een goede vibe.

We hebben gesproken over ons motto 'verrassen, verbinden en vermaken'. Dat is ons compas naar klanten toe. We realiseerden ons dat dit motto net zo hard intern geldt. En wat was het een feest van verrassingen en vermaak. De verbinding was voelbaar.

Het is een geweldige ervaring als je dit kunt voelen bij je werk. Dan ben je een gelukkig mens. Dat nemen we mee en gaan we de komende jaren weer uitdragen naar onze klanten en meenemen in al onze cadeaus, ideeën en boodschappen en attenties. 

We hebben er zin in!

24 maart 2022

Spring is in the air!

door Angelique Spruijt

Vast staat dat (ver)binding met mensen belangrijker is dan ooit voor bedrijven. We vinden het een geweldige ontwikkeling dat veel van onze klanten, samen met ons, een jaarplanning maken.

3 augustus 2021

Impact maken met video

door Janet Moltmaker

Digitaal geven is hot! Maar ook anders. Hoe krijg je beleving en een verrassingseffect als je niet 'live' kan overhandigen?

21 juli 2021

Kersttrends 2021

door Angelique Spruijt

Het is alweer juli, wat gaat het snel hé?! We zitten dus officieel in de tweede helft van het jaar en we kruipen langzaam richting de kerst. Hoog tijd dus om eens te kijken naar de kersttrends van 2021. Wat gaat er gebeuren op de zakelijke markt? Welke dingen gaan centraal staan en hoe kun jij met jouw bedrijf daarop inspelen? Wij geven je graag een paar tips!

13 juli 2021

Een creatieve zomer met DNP

door Angelique Spruijt

Vaak krijg ik de vraag of ik wil meedenken over cadeaumomenten buiten de kerst om. Stilstaan bij belangrijke of bijzondere momenten door het jaar heen en daar creatief op inspelen, wordt steeds belangrijker. Bij DNP merken wij dit ook en bovendien klinkt dit ons als muziek in de oren! In dit nieuwe tijdperk van thuiswerken en digitalisering, krapte op de arbeidsmarkt, vervaging tussen werk en privé, maar ook van heel veel nieuwe, positieve ontwikkelingen is het des te belangrijker om je medewerkers en relaties te waarderen en in het zonnetje te kunnen zetten.

9 juli 2021

Verruiming vrije ruimte werkkostenregeling

door Esmee Hofland

Heb jij al nagedacht over de verruiming van de WKR? Ga je er gebruik van maken? Wij denken graag met jou mee over de mogelijkheden om dit belastingvoordeel in te zetten om jouw medewerkers te belonen.