Jaarconcept

Wij staan te popelen om jouw medewerkers te verrassen en vermaken!

Het is het tijdperk van thuiswerken en digitalisering, krapte op de arbeidsmarkt, vervaging tussen werk en privé, maar ook van heel veel nieuwe, positieve ontwikkelingen. Het is steeds belangrijker om je medewerkers en relaties te waarderen en in het zonnetje te zetten.

Daarom richten wij onze pijlen op volledige jaarconcepten. Van A tot Z en van Pasen tot kerst. Welke dagen en momenten verdienen in jouw bedrijf aandacht?

Wij denken met je mee. Verrassen en verbinden. Bedenken, regelen en verpakken. Neem contact met ons op en wij maken voor jou een inspiratievoorstel met een totaalconcept voor heel het jaar. Jij kunt achterover leunen en genieten van het effect. Dát is het jaarconcept van DNP Giftmanagers.

Laat DNP GiftManagers met haar ervaring en attenties voor jouw organisatie zorgen! Elke stap van het creatieve proces en de logistieke afhandeling leggen we vast in een draaiboek met heldere en gedetailleerde afspraken. 

GiftManager Angelique zegt:

"Vaak krijg ik de vraag of ik wil meedenken over cadeaumomenten buiten de kerst om. Stilstaan bij belangrijke of bijzondere momenten door het jaar heen en daar creatief op inspelen, wordt steeds belangrijker. Bij DNP merken wij dit ook en bovendien klinkt dit ons als muziek in de oren!"