Maak kennis met Ultimate Gift

Verras jouw werknemers en spreek je waardering uit met Ultimate Gift!
Ontdek het grootste en meest gevarieerde cadeaukaartenassortiment van Nederland met Ultimate Gift. Laat jouw werknemers kiezen uit honderden cadeaukaarten. Met handige filtermogelijkheden, vindt jouw werknemer snel en eenvoudig zijn/haar favoriete cadeaukaart. Van online winkelen bij Wehkamp tot een culinaire ervaring met Diner Cadeau, heerlijk klussen rondom het huis met Klus Cadeau, verwennerij met Rituals of Douglas, een coole gadget bij Coolblue, een sportoutfit van Decathlon, een museum- of theaterbezoek of genieten van een heerlijke kerststol bij een bakker in de buurt - de mogelijkheden zijn eindeloos. Kortom, Ultimate Gift maakt iedereen blij!

EEN KLEINE GREEP UIT ONS ASSORTIMENT
Enorme keuzevrijheid met het grootste cadeaukaartenassortiment van Nederland. 


Kies voor een cadeaukaart van ondernemers uit jouw omgeving!
Een al wat langer gekoesterde wens is uitgekomen! Met ingang van 2024 biedt Ultimate Gift óók cadeaukaarten van honderden échte lokale ondernemers door heel Nederland. Met onze handige locatiezoeker vindt jouw medewerker moeiteloos de aangesloten lokale winkels in zijn/haar buurt. 

Heb of ken jij als organisatie lokale winkeliers die je een warm hart toedraagt, dan laat het ons weten. Wij nemen in dat geval contact op met de betreffende winkelier en voegen deze bij wederzijdse interesse graag aan ons (cadeaukaarten)aanbod toe


 

Geef vanuit je hart!
Met Ultimate Gift bied je jouw medewerkers de mogelijkheid om de waarde helemaal of gedeeltelijk te doneren aan een goed doel. Heb je als organisatie zelf één of meerdere goede doelen die je een warm hart toedraagt? Geef ze aan ons door en wij voegen ze graag toe. 


Word je hier blij van? Kijk dan zeker eens op onze demo-omgeving!

Ontdek de wereld van Ultimate Gift