Waarom MVO zo belangrijk voor ons is

Impact maken? Dat vinden wij belangrijk!
Niet alleen in onze organisatie, maar ook in de samenwerking met onze klanten en de creatieve ideeën die wij aanbieden. Samen maken we de wereld iedere dag een stukje beter en groener.

Bevordering van digitaal aanbod
DNP zet zich in voor het bevorderen van digitale producten en processen, met als doel om efficiëntie te vergroten en onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. We begrijpen de kracht van technologie en digitalisering om onze impact op het milieu te verminderen.

Samenwerking met sociale werkplaats
Voor het inpakken van de wat eenvoudigere cadeaus werken wij samen met sociale werkplaatsen, waar mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt betekenisvol werk vinden in het inpakken van cadeaus. Dit draagt niet alleen bij aan hun persoonlijke groei, maar versterkt ook onze gemeenschap.

Ondersteunen van lokale ondernemers
DNP ondersteunt lokale ondernemers door lokale cadeaukaarten te ontwikkelen, te promoten en te verspreiden, waardoor onze opdrachtgevers hun banden met de plaatselijke gemeenschap versterken en hiermee ook de lokale economie stimuleren.
 

Ondersteunen van goede doelen
DNP biedt de medewerkers van onze opdrachtgevers altijd de mogelijkheid om (een deel van) de waarde van hun eindejaarsgeschenk te doneren aan een of meerdere goede doelen naar keuze. Op deze manier willen wij anderen inspireren om bij te dragen aan de gemeenschap en wereld om ons heen. Samen kunnen we een verschil maken en streven naar een betere toekomst voor iedereen.

Zorgen voor veel duurzaamheid
Waarom kiest DNP voor duurzame producten? We maken steeds meer bewuste keuzes om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, ethische productie te ondersteunen en te investeren in kwaliteit. Door te kiezen voor duurzame producten dragen we bij aan een betere wereld voor onszelf en toekomstige generaties. Bovendien bieden duurzame producten vaak kwalitatieve voordelen. 

Investeren in ons personeel
DNP streeft naar een cultuur waarin onze medewerkers zich gewaardeerd, geïnspireerd en betrokken voelen, omdat we geloven dat dit niet alleen de tevredenheid en prestaties van ons team bevordert, maar ook bijdraagt aan een positieve impact op de bredere samenleving. 

It is in your hands to create a better world for all who live in it.

Impact maken doen we samen!
Daarom zijn wij aangesloten bij MVO Nederland. We merken dagelijks de gevolgen van de inrichting van ons economisch systeem. Onze natuur en maatschappij staan hierdoor hevig onder druk. MVO Nederland gelooft in een economie die aangepast is aan de grenzen van die natuur en maatschappij. ‚Äč

Meer lezen over MVO Nederland