Reviews

ONVERGETELIJKE CADEAUMOMENTEN

Al bijna twintig jaar mag DNP zich koploper in de markt voor cadeauconcepten noemen. Uniek zijn we vanwege onze service en creativiteit die wij bieden om een cadeaumoment onvergetelijk te maken. Pas als álles klopt en we een topbeleving hebben gecreëerd voor de gever en de ontvanger, zijn we tevreden.

Ons betrokken en enthousiaste team zorgt ervoor dat onze klanten totaal ontzorgd worden. Wij doen dit met enorm veel plezier en het geeft ons een geweldige kick als wij alles van A tot Z tot in de puntjes mogen regelen voor jou als klant. Jaarlijks geven al duizenden organisaties de zorg voor hun eindejaarsgeschenken met vertrouwen aan ons uit handen. Zij weten: DNP regelt het gewoon!

DEZE KLANTEN GINGEN JE VOOR

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Kraamzorg Rotterdam

"Fijn contact met de medewerkers van DNP die écht met je meedenken en je ontzorgen. Veelzijdige mogelijkheden voor mooie geschenken die echt een cadeautje zijn om te krijgen!"

Yes! Kinderopvang

"Fijne communicatie, mooie productverpakkingen, persoonlijke service; kortom alles om je medewerkers blij te maken."

Rabobank Vallei en Rijn

“Voor de Rabobank in de regio Gelderland-Zuid heeft DNP het eindejaargeschenk verzorgd. Ruim 600 medewerkers hebben de Ultimate Giftbox in de bekende Rabo look & feel ontvangen. Van idee tot en met uitvoering was het plezierig samenwerken. Onze eigen inbreng was mogelijk, zowel qua vorm als inhoud. En juist in een intensieve tijd aan het einde van het jaar was het: korte lijnen, snel schakelen en meedenken. Ook een foutje werd snel gecorrigeerd, waardoor iedereen op tijd zijn geschenk kon uitkiezen. En daar genieten we nu nog van.”

NNVO

"Het hele proces wordt er met je meegedacht door een club enthousiaste mensen!"

Witlox VCS

"Een geschenk om met een bedrijf als DNP samen te werken!"

Mikz Kinderopvang

"Voor ieder wat wils, The Ultimate Giftbox schenkt het met klasse!"

Zinzia zorggroep

"Een 'gewone' cadeaubon wordt een bijzonder en uniek cadeau door de invloed en het advies van de medewerkers van DNP."

Noot Personenvervoer

"Wij zijn zeer tevreden over DNP. De samenwerking verloopt enorm soepel. Ze zijn zeer flexibel en altijd snel met reageren. Ik kan niet anders zeggen dan top!"

SAA

"We bestellen al jaren ons eindejaarsgeschenk bij DNP en onze medewerkers zijn nog steeds enthousiast!"

Sibelco

“DNP zorgt ieder jaar in stijl voor een zorgeloze geschenkkeuze; je persoonlijke voorkeur kan op diverse manieren ingevuld worden wat het prettig maakt om The Ultimate Giftbox aan een zeer gemêleerd publiek te overhangen!”

Budget Thuis

"Afgelopen kerst hebben wij als kerstpakket voor het personeel gekozen voor The Ultimate Giftbox. Wij hebben alleen maar positieve en leuke reacties hierop gehad. We hadden de box zelf gepersonaliseerd en het zag er echt super mooi uit. We zouden zeker volgend jaar weer hiervoor kiezen!” 

FC Groningen B.V.

“Een prachtig geschenk, met een sjieke uitstraling, geweldig ontvangen!”