Kersttrends 2021

21 juli 2021 door Angelique Spruijt

Het is alweer juli, wat gaat het snel hé?! We zitten dus officieel in de tweede helft van het jaar en we kruipen langzaam richting de kerst. Hoog tijd dus om eens te kijken naar de kersttrends van 2021. Wat gaat er gebeuren op de zakelijke markt? Welke dingen gaan centraal staan en hoe kun jij met jouw bedrijf daarop inspelen? Wij geven je graag een paar tips!

1: PERSONALISATIE, in de breedste zin van het woord

We leven in een digitaal tijdperk, de afstand tussen werknemer en werkgever wordt steeds groter. Toch hoeft dat niet te betekenen dat cadeaus onpersoonlijker worden. Bij DNP is personalisatie een van de belangrijkste aspecten tijdens een cadeaumoment. Een welkomstgroet van de CEO, een persoonlijk kaartje, een cadeau geheel vormgegeven in de huisstijl van jouw bedrijf. Je kunt het zo gek niet bedenken. Jij vraagt, wij draaien!

Helemaal hot is high-end personaliseerde video en digitaal geven! Wat dacht je bijvoorbeeld van een video waarin de naam van elke individuele medewerker steeds terugkomt? Andere data zoals; jaren in dienst, land van afkomst, de afdeling waar iemand werkt, kunnen ook gebruikt worden. Zo maak je zelfs een digitaal geschenk éxtra persoonlijk dit jaar.

2: EEN EXTRAVAGANTE KERST

Wij merken dat er veel bedrijven extra budget te besteden hebben dit jaar. Dit komt deels door de verruiming van de WKR, maar zeker ook door een overgebleven budget van de sobere feestelijke momenten van afgelopen jaar. Door het gebrek aan borrels, cadeaumomenten en personeelsfeesten, hebben veel bedrijven dit jaar extra budget voor eindejaar vieringen. Bovendien zien wij ook dat onze klanten écht uit willen pakken dit jaar. Zo kun je bij een cadeaukaart of in onze Ultimate Giftbox een klein cadeautje stoppen. Een waardevolle attentie, maar tóch nog steeds compact en vriendelijk in gebruik. De Ultimate Giftbox past namelijk door de brievenbus en is ook handzaam in het uitdelen tijdens een kerstborrel. Met die extra attentie, nét die extra touch, stippen we nogmaals aan dat het geven van een cadeaukaart zeker niét saai is.

De extravagante kerst straalt ook door in de totale beleving dit jaar. Een borrel waar flink wordt uitgepakt, een toffe virtuele kerstmarkt, traditionele pakketten die gericht worden op samenzijn en gezelligheid. Die gezelligheid die wij allemaal zo gemist hebben.

Natuurlijk kun je ook een cadeaukaart met een leuke beleving onderdeel maken van jouw Ultimate Giftbox. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lekker dagje weg of een avondje naar het theater?