Impact maken met video

3 augustus 2021 door Janet Moltmaker

Gepersonaliseerde video

Digitaal geven is hot! Maar ook anders. Hoe krijg je beleving en een verrassingseffect als je niet “live” kan overhandigen?

Wij zijn heel trots dat je onze cadeaukaarten en The Ultimate Giftbox nu kan geven met een gepersonaliseerde video. Uiteraard kan dat nog steeds met een prachtige box als fysiek cadeau met een QR-code. Of bespaar op verzendkosten en maak er een supertoffe, volledig digitale, duurzame verrassing van. We zouden DNP Giftmanagers niet zijn als je dit niet helemaal naar eigen smaak kunt inrichten. Samen met onze partner Affectivity (onderdeel van LiveWall) maken we een script en sturen we onze filmcrew op pad. Je medewerker is de ster in jouw video. Hij is de hoofdrolspeler en wordt in het zonnetje gezet. De kerstballen in de boom dragen de naam van je medewerker, het vuurwerk spat uiteen en vormt de letters van zijn naam…. Maar niet alleen de naam, ook andere info over de medewerker kan voorbij komen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

En heb je geen budget om helemaal los te gaan? Dan hebben wij al een basisvideo voor je gemaakt als instapper waar we de gegevens van je medewerker in zetten. Easy does it!

Bekijk hieronder een inspiratievideo van onze partner Affectivity: