Spring is in the air!

24 maart 2022 door Angelique Spruijt

Spring is in the air! 

Een nieuw seizoen met nieuwe inzichten en kansen 

Het zonnetje schijnt weer en de krokussen verschijnen al vrolijk boven de grond. Maar misschien wel het allermooist: Nederland is weer open! En dat is soms best nog wat onwennig, als ik voor mezelf spreek. 

Het eerste ijskoude biertje op het terras, heerlijk uit eten en naar de bioscoop, maar bovenal weer fijn naar kantoor en een koffietje met collega’s. Wat was het een gemis en wat is dit een feest! 

Het is ook zoeken, dat horen we ook van onze klanten. Zoeken in het nieuwe werken. Want het thuiswerken heeft natuurlijk ook veel voordelen en geeft je als mens flexibiliteit. Hoe behoud je het goede en krijg je toch weer meer (ver)binding? Hoe krijg je mensen weer vaker naar kantoor die liever thuis blijven en hou je ze gemotiveerd? 

Vast staat dat (ver)binding met mensen belangrijker is dan ooit voor bedrijven. Al helemaal in deze krappe arbeidsmarkt. We vinden het een geweldige ontwikkeling dat veel van onze klanten, samen met ons, een jaarplanning maken en met ons sparren over hoe een budget per werknemer optimaal kan worden ingezet om de maximale persoonlijke aandacht te geven. 

Dit kan met kleine, zeer persoonlijke cadeaumomenten door het jaar heen. Dat hoeven geen grote gebaren te zijn. Juist dat mooi ingepakte kleinigheidje dat precies de juiste snaar raakt, of een kaart. Gepersonaliseerde chocolade, een thee- of koffiekoffertje met een warme boodschap, een kaartspel voor het hele gezin. Steeds met als onderliggende boodschap: “Ik zie jou, je bent belangrijk voor ons, je bent waardevol, laten we er samen iets moois maken!”

Er zijn veel momenten waarop je dat kunt doen. Misschien is een spontaan onverwacht moment nog wel het allerleukst. En wat dacht je van Pasen, Summervibes, Back to work? Onze GiftManagers denken heel graag met je mee. Of het nou gaat om een incidentele gift of een prachtig op elkaar afgestemd jaarplan. Want het verschil zit hem in die persoonlijke touch, het prachtig verpakken en vooral de boodschap die je overbrengt.

Enjoy spring!

Angelique Spruijt- van de Pol 
GiftManager