Een creatieve zomer met DNP

13 juli 2021 door Angelique Spruijt

Vaak krijg ik de vraag of ik wil meedenken over cadeaumomenten buiten de kerst om. Stilstaan bij belangrijke of bijzondere momenten door het jaar heen en daar creatief op inspelen, wordt steeds belangrijker. Bij DNP merken wij dit ook en bovendien klinkt dit ons als muziek in de oren! In dit nieuwe tijdperk van thuiswerken en digitalisering, krapte op de arbeidsmarkt, vervaging tussen werk en privé, maar ook van heel veel nieuwe, positieve ontwikkelingen is het des te belangrijker om je medewerkers en relaties te waarderen en in het zonnetje te kunnen zetten.

Dit alles heeft er binnen DNP voor gezorgd dat wij niet meer het hele jaar door in de kerstsferen zitten, maar onze pijlen richten op volledige jaarconcepten. Van A tot Z en van Pasen tot Kerst bedienen wij jou tijdens de belangrijke momenten binnen jouw bedrijf. Met creatieve ideeën en cadeaus en natuurlijk altijd tot in de puntjes verzorgd. Naar welke dagen en momenten wordt er binnen jouw bedrijf altijd naar uitgekeken? Wij denken graag met je mee voor een mooie attentie.

Nu de zomer is begonnen en we stiekem allemaal al met onze gedachten op het strand liggen, leek het mij leuk om vijf van mijn all-time zomertips met je te delen. Tips om tijdens jouw zomervakantie eens uit te proberen en om te delen met je familie en vrienden!

1 - Een verborgen schat

Wat doe je met jouw telefoon, portemonnee en autosleutels op het strand? Snij de bovenkant van een shampoofles tot de helft in, zodat je waardevolle spullen erin passen. Draai de fles om en iedereen denkt dat het een gewone shampoo fles is. De kans is natuurlijk echt heel klein dat iemand jouw shampoo fles zal stelen. En zo kun jij met een gerust hart de zee in duiken!

2 - Man-Go!

Snij de mango in drie lange stukken door de lengte. Hou een stuk in je hand en snij het in een blokjes patroon. Niet door de schil snijden! Duw het stuk vanuit achter naar binnen en je kunt de mango gemakkelijk opeten zonder je handen vies te maken. Eet smakelijk!

3 - Easy chips-bak

Maak een custom-made chips-bak. Vouw de bovenkant van de chips zak strak naar binnen. Rol de bodem van de chips zak naar binnen totdat de chips boven uitkomen. De chipszak wordt een chipsbak! En blijft stevig staan, zelfs op het strand.

4 - Freeze it

Vul ongeveer een kwart van een fles met water (of prosecco 😉) en leg dit plat in de vriezer. Als het goed is komt het water dan tot net onder de opening van de fles. Voordat je erop uit gaat vul je de rest van de fles met (bron)water. Lekker fris voor de warme zomerdagen!

5 - IJslolly-pret

Wil je de kleinste leden van je familie trakteren op een ijsje? Steek een gat in een bekertje, servetje of een cup cake papiertje. Steek hier het stokje van het ijsje in. Zo smelt het ijsje niet naar de handjes toe maar in het bekertje of papiertje. Geen geknoei, alleen maar smullen!

Je zult het met al deze zomertips wellicht niet verwachten, maar wij zijn óók alweer volop bezig met de kerst! Heb jij al nagedacht over de kerstattentie van dit jaar? Wil je weten wat dit jaar de kersttrends zijn? En wist je dat de WKR dit jaar verruimd is? Hieronder vertellen we je er meer over. Wil je samen met ons sparren over de kerst? Neem dan vooral, vrijblijvend, contact op met ons.

Dan rest mij nu niets anders meer dan jou een hele fijne zomer toe te wensen!


Met hartelijke groet,

Angelique Spruijt
Giftmanager